Maak je gebruik van Moestuintijd? Lees dan deze disclaimer door, dan weet je direct wat beter wat Moestuintijd doet en waarom we iets doen.

  • Moestuintijd besteedt veel aandacht aan de samenstelling van artikelen en informatie welke terug te vinden is op deze website. Ondanks deze zorg is het mogelijk dat er fouten of onjuistheden aangetroffen kunnen worden. Denk hierbij aan wijzigingen in prijzen die kunnen voorkomen. Op ieder gewenst moment kan Moestuintijd artikelen en informatie aanpassen wanneer dit nodig wordt geacht.
  • Op de inhoud van deze artikelen rust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan om informatie van deze website zonder toestemming over te nemen (en) of te gebruiken.
  • Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van de artikelen en informatie weergegeven op Moestuintijd. Moestuintijd is dan ook niet aansprakelijk voor eventuele directe of indirecte schade welke het gevolg zijn van het gebruik van Moestuintijd.
  • Moestuintijd is in geen enkele mate verantwoordelijk voor inhoud welke doorverwijst naar andere websites.

Jouw gegevens

Als je een reactie achterlaat op Moestuintijd geef je jouw naam en e-mailadres op. Deze gegevens worden niet gebruikt door Moestuintijd en worden niet doorgegeven aan derden, hooguit voor win(acties) wanneer je iets wint en wij hiervan de gegevens doorgeven aan derden. Het lijkt ons immers logisch dat je graag jouw gewonnen prijs toegezonden kunt krijgen. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van cookies.