Wij zijn MoestuinTijd – Passie voor moestuinieren

Ons verhaal is begonnen met een heel klein moestuintje, zeg maar beter een aantal potten. Al heel snel werd dit jaar op jaar uitgebouwd met een steeds grotere hoeveelheid moestuinbakken, met uiteindelijk ook een heuse moestuin. We kwamen er al snel achter dat de plantgroei flink gestimuleerd werd door het toevoegen van meststoffen. Uiteindelijk is dat steeds verder uitgebouwd en zijn we nog altijd op zoek naar de beste methoden om zo makkelijk mogelijk zoveel mogelijk oogst te realiseren.

Het is onze missie om iedereen, ongeacht je ervaring of de ruimte die je beschikbaar hebt, kennis te laten maken met moestuinieren. We voorzien je van alle informatie die je nodig hebt om zo succesvol mogelijk je eigen groenten in alle soorten en maten te verbouwen. Want ook jij kunt zelf je eigen moestuin beginnen!

Je bent ontzettend goed bezig wanneer je zelf je eigen groenten kweekt. Veel verser, gezonden en bovendien lekkerder dan groenten uit de supermarkt! Ken je het gevoel van piepende boontjes of paprika tussen je tanden? Zo vers uit eigen tuin vind je ze nergens anders. Heerlijk!

Doe jij met ons mee?

Wij geloven dat iedereen kan moestuinen. In iedereen zitten wel een paar verstopte groente vingers. Heerlijk in je eigen tuin of balkon bezig zijn met het verbouwen van opkweken van je eigen groenten. Moeilijk is dat namelijk helemaal niet, wij zijn er heilig van overtuigd dat iedereen zijn eigen verse groenten of fruit kan kweken. Je hebt alleen een goede basis van informatie en kennis nodig. En dat is precies wat wij voor jou bieden.

Wij geloven in de kracht van moestuinieren. Doe jij met ons mee?

Waarom MoestuinTijd?

Wij hebben een onwijze passie voor de moestuin. We helpen je graag op weg, of je nu een beginner bent die voor het eerst wil zaaien, tot aan ervaren tuinierders die graag eens wat anders proberen. We delen onze kennis graag met jou, zodat iedereen kan leren.

Onze Socials

Volg je ons al op Instagram of Facebook? Op onze social media kanalen blijf je altijd op de hoogste van het laatste nieuws.

Tot snel!